Los Angeles, 2005


Mi… Mi az? Kilenc óra? Még nem kellett volna felkeljek. Akkor mi…? Mi ez a dörömbölés?
- Megyek már!
Az isten verjen meg, bárki is vagy!
- Ha nem hagyod békén az ajtómat, keresztüllőlek!
Pisztoly… töltve. Kibiztosít… Aki ilyen nélkül rohangál agyament barom. Nem tudom, ki az az állat, aki ilyenkor basztat, de jó lesz, ha jó indokkal áll elő… Zár..
- Na ne….
Most csapjam rá az ajtót erre az idióta kölyökre? Mit keres ez itt? Vagy lőjem keresztül? Nagy szívességet tennék vele a világnak…
Nézd már a pofátlan barmát, hát nem beteszi a lábát az ajtómba??
- Mégis mi a francot akarsz itt, kölyök?!
Na jó, mégsem lőhetem agyon a folyosón… még új albérletet kellene keressek… hagyjuk…
- Ajtót betenni magad mögött…
Hol a cigim?! Pedig tuti, hogy az asztalon hagytam… persze muszáj közben szemmel tartani, nem fogok hátat fordítani neki… na… ezek a papírok… most meg a gyújtóm nincs meg…
- Ha van tüzed, nem lövök a lábadba, amiért hívás nélkül idejöttél… most mit vigyorogsz? Azt hiszed, nem teszem meg?!
Hehe, most lehervadt az az idétlen vigyor a lapos képedről, mi? Na, mégsem totál elveszett a gyerek, van tüze… Huhh, most már jobb… a térképet arrébb kéne rúgnom, mielőtt felteszem a lábam az asztalra.
- Szóval, mi az istent keresel itt?
- Ugyanazért jöttem, amiért a múltkor.
- Hehe, te tényleg idióta vagy, mi? Mit nem lehet érteni azon, hogy húzz a rákba, és hagyj békén? Nem fogok segédkezni egy öngyilkosságban!
- Nem akarok öngyilkos lenni. Épp ezért jöttem magához! Azt mondták, maga a legjobb. Ha magától tanulok, nem eshet bajom!
- Figyelj ide baromarcú, én nem fogom kinyíratni magam azért, hogy előtte fél órát veled kószáljak. A vadászat nem a magadfajta elkényeztetett szarosoknak való, egy estét se bírnál ki! Leszarom, ha préda akarsz lenni, de én nem leszek az azért, hogy a valagadat védjem!
- Nem öletem meg magam, és magát sem sodrom veszélybe. Kitűnően lövök, tízből tíz telitalálattal. Három különböző küzdősport mestere vagyok, és tudom, mivel állunk szemben! Láttam, amikor megölték a húgomat!
Blaaaa, blaaa, blaaa…. idióta.
- Felkészültem… már csak egy mester kell. Maga állítólag az egyik legjobb, és már feltérképezte a mocskok búvóhelyét… csak adjon egy esélyt!
- Kapsz egy esélyt…
Na persze, még csak az kéne, hogy ez a nagyképű marha a nyakamon lógjon. Jobb, ha elteszem szem elől a térképeket, mert ha csak fele olyan jó, mint mondja, akkor este összefutok vele…
- Esélyt arra, hogy elkotródj, mielőtt tényleg felcseszed az agyam!
- Megértem, hogy nem akar elveszteni senkit, és védi az információit, de… én tényleg felkészültem.
Pisztolyt elő, mi az istent kotorászik ez?! Mi?? Hát ez tényleg idióta… Most sírjak, vagy nevessek?? Egy karó?!
- Balfasz…
Fogadok mindjárt szentelt vizet is előhúz… na mit mondtam?!
- Megfürdetni szeretnéd, vagy megkeresztelni?!
Na, itt az ideje egy kis nevelési célzatú beszélgetésnek. Letette az üveget az asztalra… a táskába nyúl… most! Ez az, erősen, gyorsan! Meg kell tartsam… Ha tényleg tanult küzdeni, egy emberrel tud majd mit kezdeni… Még szerencse, hogy megleptem, most egy gyors ütés a nyakára… Ez az, fuldokolj csak fiacskám… Akkor én addig visszaülök a székre… azért persze a pisztolyt nem árt ráfogni.
- Komolyan mondom, hogy elképeszt, milyen idióták vagytok ti mai gyerekek…
Na, most már abbahagyhatnád a köhögést, mert nem fogod hallani a csodás monológom…
- Azt hiszitek, hogy megnézitek a Buffy-t elolvassátok a Drakulát, és máris vámpírvadászok vagytok?! Feltennék rá ezer dollárt, hogy egy kereszt is lapul a táskádban… Seggfej…
Na, imádom, mikor ilyen értetlenül  néznek rám. Már ezért is öröm…
-A szenteltvíz szart se ér, a kereszt, nem jelent semmit, már Jézust is kinyírta… Karó? Beledöfnéd egy olyan szívbe, ami nem él, nem pumpál? Jah, vagy fél másodpercre lelassítod, ha nem megy át a mellkasán az egész és nem szorul bele a kezed… Balfasz… Fogadok, hogy a napfényfürdőt is remek kivégzésnek tartod, mi?? Szart se tudtok a vámpírokról, szart se! Ne gyere nekem azzal, hogy az anyádat, nődet, húgodat, kiskutyádat vámpír ölte meg, mert nem hat meg! Az se érdekelne, ha az én húgom lenne… Az olyan seggfejekből, mint te sosem lesz vadász! És tudod miért? Mert nincs bennetek alázat!  A bosszú elindít valamerre, de nem visz sehová. Egyhelyben fogsz szarakodni, míg nem tudsz az ő fejükkel gondolkodni!
Ááh, pofázhatok én neki, úgysem fogja felfogni… kereszt meg karó… Ehh, idióta….
- Tűnj el kölyök, ez nem neked való móka!
- Akkor… khhhkhhh
Na még a végén megfullad itt nekem…
- Akkor a karó nem öli meg?
Hát ez hülye…
- Hehehe… nem. Miért ölné meg? Mert a mesékben az van? Na igen, és a királyfi elveszi a parasztlányt, és boldogan élnek, míg meg nem halnak, na hagyjálmár…
Jó lesz figyelni, már teljesen magához tért… ha bizonyítani akar, támadni fog…
- Akkor mi öli meg?!
Hehe… most mondjam meg?! Na a röhögésem leköti a figyelmét, és egy, kettő… hallom a pengét kicsusszanni a tokjából, és olyan gyorsan mozdulok, ahogy csak lehet, szerintem mire ő felfogja, hogy mi történik, késő lesz…
És igen.. ahogy számítottam. Ezek a kigúvadó szemek…
- Csak nem megleptelek?! Ez… ez öli meg, ha levágod a fejét…
Na, azt hiszem, most már nem fog rámtámadni… Bah, hülye kölyök…
- Na szedd a sátorfádat, és húzzál el innen, amíg szépen mondom… Majd ha felnőttél beszélgetünk…
A torkához nyomódó penge biztos, hogy jobb belátásra készteti. Amúgy meg nem is lenne rossz ötlet megvágni egy kicsit, akkor nem téblábolna a vérszívók környékén… Na, nyomjuk csak meg egy kicsit jobban azt a kardot, és tereljük az ajtó felé…
- Figyelj kisfiam, most nem érek rá veled szarakodni… Talán egy másik alkalommal folytathatjuk az okítást, de ma este randim lesz. Értve vagyok, ugye?
Na, nyissuk az ajtót, és toljuk ki a folyosóra szépen…
- Kérem…
- Tőlem hiába…
Ajtó bebasz… rá is zárom… jobb ha nem jön vissza. Bekapcsolom a kis meglepetésem, ha megnyomod a csengőm, kapsz egy húszezer voltos áramütést teljesítmény nélkül… a postás ellen is kiváló.
Na, ideje hozzálátni a ma esti programhoz. Hol a cigim? na, lőjük be a gépet, aztán keressünk valami ehetőt… Maradt még valami a hajnali pizzából?
Na, lássuk a honlapot… Ez a szállítmányozási cég nagy ötlet volt. Kamionok… Nocsak, John  San Fransiscoban van még mindig? Mi a szar? Három kamion?? Kivel dolgozik ez együtt? Medikusokat szerzett magának, vagy megint összeállt azzal a szöszivel? Tizenöt tonna?? Ez tuti kamu. Nem lehet, hogy tizenötöt nyírtak ki tegnap! Találtak egy egész bandát?? Na jó, az enyémek sincsenek kevesen… Bazdmeg, John nem hagyhatom, hogy lekőrözz…
Lássuk a chatet…. Írtál nekem vajon? Itt is van… Te mocskos szemétláda…. Titkos randevú, mi? Hol vagy te szemét… Babylon5… Itt is van…
Babylon5: Blondyboy, szívesen látnálak most már a valóságban is. A híred megelőz, szeretném letesztelni, tényleg olyan jó vagy-e. ;)
Az anyád szétaszott hulláját teszteld te mocsok…
Blondyboy: Egyet se félj, Babylon-baby, előbb ott leszek, mint ahogy várnád… nem fogsz csalódni, felülmúlom minden várakozásod!
Az biztos! Aztán amikor lenyisszantom a fejed szemét vérszívó már nem szórakozol majd senkivel... Kis senki…
Babylon5: Várlak szőkeség, csalódnék, ha nem találnál ide!
Blondyboy: Nyugi kicsim, a türelem nagy erény… Nemsokára indulok!
Kíváncsi vagyok, hogy otthon leszel-e. Mert megvan már a búvóhelyetek, te féreg… Csak nehogy épp vadászaton légy, mikor bekopogok…

Óvatosan… Csak nyugi, ezek azt is meghallják, ha gyorsabban ver a szívem… Na lássuk… Hárman vannak bent. Úgy látszik a többi portyázik. Sovány egy este lesz, ha nem érnek vissza időben. Na lássuk… Ez meg mi az isten?! Mit keres itt egy ember?!
Óó, bazdmeg, kölyök… tuti, hogy a balfasz az… jött kinyíratni magát. Csak bele ne köpjön a levesembe. Ha sikerülne kinyírnom a babilonit, azzal nagyot szakítanék.
Na bazdmeg kölyök, egyenesen a csapdájukba sétálsz! Ha most megmozdulok, akkor leleplezem magam, és elkapnak. És mire ilyen messziről odaérek, úgyis halott ez az eszement… A picsába, miért nem tud a seggén maradni?!
Na tessék, ezt mondtam… a jó életbe, kölyök, mindjárt találkozol a hugival. Basszameg! Utálom ezt… Mindjárt vége…mindjárt támadnak… Igen… Franc… miért hagytam, hogy meglássa a térképet?! Na fene, nem is vagy olyan elveszett, fiúka… Talán egy az egy ellen még esélyed is lehetett volna, de hárman… na igen… Ennyi volt… Jó utat kölyök, ne aggódj, ha odaérek, lecsapom a fejed… A fenébe… Az isten bassza meg! Takarodjatok már el… Hagy induljak… A nyavaja törne rátok, mit tetveztek még ott?!
- Ejnye szöszikém, többet vártam tőled!
Úristen, a babiloni! Mögöttem! Nem voltam elég gyors… nem látom sehol! Pedig az előbb még itt volt… Fene, a hátam! Szétvágta a kabátom! Ez szórakozik velem! A fene, lépéselőnyben van! Hogy lehettem ennyire fasz?!
Sose becsüld le az ellenfelet! Soha! Főleg ne egy többezeréves ellenséget!
- Örülök, hogy időben ideértél szöszinyuszi…
- Bazdmeg, told elém a képed, és küzdjünk meg!
- Küzdeni?! Arnold T. Denmoore. Ezt te sem gondolod komolyan! A magadfajta csak lesből támadva tud bármit is tenni az enyémek ellen!
- Mutasd magad, babiloni!
- Minek? Látni akarod a halál arcát?
- Ha megölsz, hát megölsz, de ne szórakozz velem, mint egy csitrivel!
- Mint azzal, akit csalinak tálaltál fel ma este? A kis kezdők jól elszórakoztak vele…
Csali… na persze… tudtam, hogy engem is magával ránt az a balfasz kölyök…
- Az istenit babiloni… Nem vagyok játékszer!
- Hogyne lennél az… mindenki az…
Áááá, a hátam! Ez már nem csak a kabát volt! A francba, most megérzik a vérszagot a többiek is! Kellett nekem siránkozni a könnyű este miatt! Hol a faszban vagy?!
- Gyere Arnold… Játssz velem! Akarsz menekülni?!
Azt ne hidd, hogy elfutok előled, te mocsok!
- Bazdmeg…
- Bazdmeg? Micsoda tűz ég benned, micsoda düh! Jaj, barátom, mintha nem tudnád pontosan, hogy számomra ez a szó már semmit nem jelent... Baszás? Szexualitás… Meghagyom a halandóknak és a kezdőknek… Túlnőttem rajta…
A fene, ez iszonyú gyors… csak egy pillanatra láttam! Hol vagy?! Hiába öltem meg százharminckettőt… hiába… ezt nem fogom…
Az arcom…
- Takarodjatok! Ő az enyém!
- Magadnak akarsz, babiloni?!
Most meg mit kacarászik? A fenébe, mindenhonnan hallom…. a fejemben van!
- Bizony Arnold… hagy mutatkozzam be. Assur- Dagad volt a nevem egykor, de ezt nem ejtette ki száj négyezer éve!
Leszarom a neved! Mutasd magad, hogy letéphessem a fejed!
- Ne siess úgy Arnold!
Fejezd már be az arnoldozást!
- Óh, igen… gyűlölöd… az anyád hívott így…
- Kussolj, szemétláda! Ki akarod élvezni a győzelmed?! Hát nem fogod! Ha nem lépsz elém, simán elsétálok!
És ezt veheted komolyan seggfej, mert vagy megküzdesz velem, vagy itt se vagyok! Aztán küldheted a férgeidet, legalább nekem is jut mára egy kis szórakozás… Na, mégiscsak előtolod a pofádat?
- Örömmel teljesítem a kívánságod… Te voltál nagyon hosszú idő óta a legjobb ellenfelem. Nem is tudom elmondani mennyire sajnálom, hogy vége…
Azt elhiszem… Na bazdmeg, neked aztán nem lehetett gondod a csajoknál. A magadfajta miatt hiszi azt az idióta ember, hogy a vámpíroknak földöntúli szépsége van.
- Azt hiszem, ezt bóknak veszem, Arnold… Igen, kezdetben sok lány könyörgött, hogy adjak neki örök ifjú szépséget… a kisujjam se kellett kinyújtsam a prédáért…
- Aljas mocsok…
- Ugyan… az ember is öl embert, ez se rosszabb.
- Dögölj meg, babiloni!
Támadás! Gyerünk! A fejére! A nyakára! Nem hagyhatom, hogy befolyásoljon! Nem hagyhatom, hogy átvegye felettem az uralmat! Támadni! Támadni! Túl gyors! Sokkal gyorsabb, mint akikkel eddig találkoztam…
- Bizony négyezer év komoly erőt ad…
Akkor is elkaplak! A fene ezekbe a szaros csövekbe! Miért nem valamelyik filmstúdió jelmezei közt kushadtál, stílusosabb lett volna, mint ez az elhagyott raktár… Gyere elő!
Támadni! Itt van! A franc.. baromi erős… áh! Eltört a karom… át a kardot, gyorsan! Szúrj… A fene, mellé… csak a  mellkasát találtam…bazdmeg!
-Ne aggódj Arnold… Jól fogunk még együtt szórakozni!
Velem aztán nem szórakozol! Belőlem nem csinálsz dögöt, hallod! Az istenit… nem akartam még meghalni… Basszameg…